Email hosting

E-mail hosting este un serviciu care ruleaza serverele de e-mail. Dacă dețineți un nume de domeniu și doriti servicii de e-mail de pe acel nume de domeniu, ar trebui să vă înscrieți pentru un serviciu de găzduire de e-mail.

Cele mai multe companii de gazduire web va ofera e-mail hosting, de asemenea cu toate acestea, serviciul de găzduire e-mail oferit de companii de gazduire web pentru cea mai mare parte vă furnizează doar e-mail cu POP3 și elementele de bază în spam / protecție antivirus și alte caracteristici.În plus, unii dintre furnizorii de e-mail gratuit sunt ad-supported. Din nou, dacă dețineți o afacere mică sau mijlocie (IMM-uri), atunci ar trebui să nu doriți un e-mail de afaceri folosind unul dintre acești furnizori, deoarece serviciul de e-mail este de obicei inferior, în comparație cu un serviciu de e-mail hosting profesional.

Utilizarea unui serviciu profesional de găzduire de e-mail ar trebui să vă ofere siguranta. Ar trebui să fiti în măsură să va concentrati asupra afacerii dvs., în timp ce furnizorul de gazduire e-mail gestionează serviciul de e-mail . Cele mai multe servere e-mail oferă un set bogat de caracteristici webmail, inclusiv alias-uri nelimitate, transportoare nelimitate, autorespondere, atașamente mari, protecție solidă de spam / virus, reguli mail, IMAP / POP3, stocare online, calendare, liste de discuții, liste albe, liste negre, backup-uri, arhivare, management de dosar, de gestionare a contactelor etc. Tu ai avea, de asemenea, posibilitatea de a avea acces la e-mail de oriunde folosind webmail, smartphone-ul și clientul de e-mail favorit, cum ar fi Outlook.

Cel mai bun din toate, serviciul profesional de e-mail hosting este foarte accesibil. Se elimina nevoia de in-house servere de e-mail și oameni de IT pentru a gestiona aceste servere de e-mail. Compara furnizorii de hosting de e-mail, profitând de studiile gratuite pe care cele mai multe companii de e-mail hosting au tendința de a oferi și apoi alegeți unul care funcționează cel mai bine pentru nevoile dumneavoastra.